knof-design--highgate-house-29.jpg
 

Highgate House

London, 2009

Residential | 8,000 sq ft

Credits
SHH Architects

This detached property in North London was completely renovated to create an entirely new building (only retaining the existing façade).  The redesigned interior created a fully open plan on the ground floor to allow for lateral living with additional flexible spaces situated across the additional two floors.  A new and highly contemporary extension was created to the rear, linking the main house with a glass box, which houses a swimming pool, jacuzzi and changing rooms.

The clean, neutral and sophisticated interiors provide a classic backdrop to the modern, open living layout for various forms of entertaining.

Scroll down for more images. 

 
 
knof-design--highgate-house-45.jpg
knof-design--highgate-house-37.jpg
 
 
knof-design--highgate-house-65.jpg
knof-design--highgate-house-60.jpg